Ja. I listen over slektninger trykker du på velgeren som vises til høyre for personen, og velger «Blokker». Fra det øyeblikket kan dere ikke samhandle.
For å blokkere personen på nytt, trykker du igjen på velgeren til høyre for den blokkerte personen og velger «Blokker».
