Hvordan aktiverer eller deaktiverer jeg DNA Connect?

Oppdatert i

Du kan aktivere tjenesten når som helst etter at du har opprettet kontoen. Gå til Innstillinger → Testsett → Personvern og merk av for «Jeg vil delta i DNA Connect og finne genetiske slektninger». Fjern merket for å deaktivere tjenesten. Du får også et varsel i kontoen om å aktivere den. 

Hvis du tidligere valgte «Ikke vis igjen», kan du fortsatt aktivere tjenesten: Klikk på initialene dine øverst til høyre og gå til Innstillinger → Testsett → Personvern. 

Når du deaktiverer tjenesten, vises ikke profilen din lenger, og andre kan ikke knytte kontakt med deg. Informasjon du allerede har delt med andre brukere, blir ikke slettet.