Kan jag återaktivera tellmeGen+ och få tillbaka Ultra-filerna?

Uppdaterad den

Ja, under övergångsperioden på 12 månader kan du återaktivera tellmeGen+ och få tillbaka alla funktioner, inklusive datafilerna. 

Efter övergångsperioden raderas sekvenseringsuppgifterna och kan inte återställas. Rapporterna kan fortfarande laddas ned som PDF. För nya datafiler och funktionerna som bygger på dem behöver du lämna ett nytt prov och göra ett nytt Ultra-test. Vi rekommenderar därför att du laddar ned filerna innan övergångsperioden tar slut.