Możesz w dowolnym momencie wyłączyć odnawianie subskrypcji na koncie klienta w sklepie internetowym lub pisząc na info@tellmegen.com. Zachowasz dostęp do końca opłaconego okresu, a opłata za kolejne odnowienie nie zostanie pobrana.
Co najmniej 15 dni przed każdym odnowieniem wyślemy przypomnienie e-mailem. Z takim samym wyprzedzeniem poinformujemy również o zmianie ceny. Jeśli nie wyślemy przypomnienia, możesz anulować subskrypcję w ciągu 30 dni od pobrania opłaty, a my zwrócimy kwotę za niewykorzystany okres. Poza tym przypadkiem lub sytuacjami przewidzianymi prawem niewykorzystany okres nie podlega zwrotowi.
Anulowanie subskrypcji nie zamyka konta ani nie wycofuje udzielonych zgód. To, co dzieje się później z raportami i plikami z danymi, wyjaśniamy w artykule „Co się stanie, jeśli nie odnowię tellmeGen+?”.
