Peruuntuuko tellmeGen+ -tilaus myös, jos poistan tilini?

Päivitetty

Ei. Tulostiliäsi ja tilaustasi hallinnoidaan erikseen, joten tilin poistaminen ei lopeta tilauksen uusimista. Peru ensin tellmeGen+ verkkokaupan asiakastililtäsi tai kirjoittamalla osoitteeseen info@tellmegen.com ja poista tili vasta sen jälkeen. 

Huomaa, että tilin poistaminen poistaa geneettiset tietosi ja Ultra-tiedostosi pysyvästi, vaikka maksettua tilausaikaa olisi jäljellä. Lataa ensin tiedot, jotka haluat säilyttää.