Kan jag blockera eller avblockera någon i DNA Connect?

Uppdaterad den

Ja. I din lista över släktingar klickar du på menyn till höger om personen och väljer ”Blockera”. Från och med då kan ni inte längre interagera med varandra.

För att avblockera personen klickar du på menyn till höger om den blockerade personen igen och väljer ”Avblockera”.