Tak. Na liście krewnych kliknij menu wyboru po prawej stronie danej osoby i wybierz „Zablokuj”. Od tego momentu nie będziecie mogli się ze sobą kontaktować.
Aby odblokować tę osobę, ponownie kliknij menu wyboru po prawej stronie zablokowanej osoby i wybierz „Odblokuj”.
