Jak usunąć konto?

Zaktualizowano dnia

Zaloguj się na konto i przejdź do Ustawienia → Moje konto. Na dole sekcji znajdziesz opcję „Usuń konto”. 

Ta czynność jest nieodwracalna: usuniemy konto i dane genetyczne, a twój profil zniknie z DNA Connect. Jeśli chcesz zachować dane, pobierz je wcześniej. Jeśli masz Ultra, najpierw anuluj tellmeGen+ na koncie klienta w sklepie internetowym. Usunięcie konta nie anuluje subskrypcji. 

Informacje, które musimy przechowywać z mocy prawa, takie jak faktury lub, w Hiszpanii, dokumentacja medyczna procesu wystawiania skierowania, zostają zablokowane z ograniczeniem dostępu i usunięte po upływie ustawowego terminu. Danych już wykorzystanych za twoją zgodą w badaniach nie można wycofać z zakończonych badań ani z wytrenowanych modeli.