Nie. Konto z wynikami i subskrypcja są zarządzane oddzielnie, dlatego usunięcie konta nie wyłącza odnawiania subskrypcji. Najpierw anuluj tellmeGen+ na koncie klienta w sklepie internetowym lub pisząc na info@tellmegen.com, a dopiero potem usuń konto.
Pamiętaj, że usunięcie konta nieodwracalnie usuwa dane genetyczne i pliki Ultra, nawet jeśli opłacony okres subskrypcji jeszcze nie upłynął. Wcześniej pobierz wszystko, co chcesz zachować.
