Tak, w ciągu 12-miesięcznego dodatkowego okresu dostępu: po wznowieniu tellmeGen+ odzyskasz wszystkie funkcje, w tym pliki z danymi.
Po zakończeniu dodatkowego okresu dane z sekwencjonowania zostają usunięte i nie można ich odzyskać. Nadal będzie można pobierać raporty w PDF, ale odzyskanie dostępu do plików i zależnych od nich funkcji wymaga nowej próbki i nowego badania Ultra. Dlatego zalecamy pobranie plików przed upływem dodatkowego okresu dostępu.
