Både du og dine slektninger vil se den grunnleggende profilinformasjonen: fornavnet og etternavnene som står på profilen din, kjønn ved fødsel, fødselsdato, land og antatt slektskap. Hvis du legger til et profilbilde, vil de også se det.
Du kan endre brukernavnet og bildet ditt under Innstillinger → Profil. Bilder som er voldelige, seksuelt eksplisitte, viser nakenhet eller har støtende innhold, er ikke tillatt.
Foreløpig er det ikke mulig å skjule enkelte felt i profilen. Hvis du ikke ønsker å dele denne informasjonen, bør du ikke aktivere DNA Connect, eller du kan deaktivere det.
