Nei. Resultatkontoen og abonnementet administreres separat, så sletting av kontoen stopper ikke fornyelsen. Si først opp tellmeGen+ fra kundekontoen i nettbutikken eller ved å skrive til info@tellmegen.com. Deretter kan du slette kontoen.
Når du sletter kontoen, slettes de genetiske dataene og Ultra-filene dine permanent, selv om du har betalt abonnementstid igjen. Last først ned det du vil beholde.
