Ano. V seznamu příbuzných klikněte na nabídku napravo od dané osoby a vyberte možnost „Zablokovat“. Od této chvíle spolu nebudete moci komunikovat.
Chcete-li osobu odblokovat, znovu klikněte na nabídku napravo od zablokované osoby a vyberte možnost „Odblokovat“.
