Službu můžete aktivovat kdykoli po vytvoření účtu. Přejděte do Nastavení → Kity → Soukromí a zaškrtněte „Chci se zapojit do DNA Connect a objevit genetické příbuzné“. Pro deaktivaci stejné políčko odškrtněte. Výzvu k aktivaci uvidíte také ve svém účtu.
I pokud jste dříve zvolili „Znovu nezobrazovat“, můžete službu aktivovat. Klikněte na iniciály svého jména vpravo nahoře a přejděte do Nastavení → Kity → Soukromí.
Po deaktivaci se váš profil přestane zobrazovat a další uživatelé se s vámi nebudou moci propojit. Informace, které jste již sdíleli, se však nevymažou.
