Ne. Účet s výsledky a předplatné se spravují odděleně. Smazání účtu tedy nezruší obnovování předplatného. Nejprve zrušte tellmeGen+ v zákaznickém účtu e-shopu nebo e-mailem na info@tellmegen.com a teprve poté smažte účet.
Smazáním účtu nevratně odstraníte genetické údaje a soubory Ultra, i když vám zbývá zaplacená doba předplatného. Nejprve si stáhněte vše, co chcete uchovat.
