Obnovování můžete kdykoli zrušit ve svém zákaznickém účtu v e-shopu nebo e-mailem na info@tellmegen.com. Přístup zůstane aktivní do konce zaplaceného období a další obnovení vám nebude účtováno.
Nejméně 15 dnů před každým obnovením vám zašleme e-mailové upozornění. Se stejným předstihem oznámíme i případnou změnu ceny. Pokud bychom upozornění neodeslali, můžete předplatné zrušit do 30 dnů od stržení platby a vrátíme částku za nevyužité období. Kromě této situace a zákonem stanovených případů se peníze za nevyužitou dobu nevracejí.
Zrušením předplatného se nezruší účet ani neodvolají souhlasy. Co se následně stane se zprávami a datovými soubory, vysvětlujeme v článku „Co se stane, když neobnovím tellmeGen+?“.
