Log in op je account en ga naar Instellingen → Mijn account. Onderaan vind je de optie ‘Account verwijderen’.
Dit is onomkeerbaar: we verwijderen je account en genetische gegevens en je verdwijnt uit DNA Connect. Download je gegevens eerst als je ze wilt bewaren. Heb je Ultra? Zeg dan eerst tellmeGen+ op via je klantaccount in de webshop. Het verwijderen van je account beëindigt het abonnement niet.
Informatie die we wettelijk moeten bewaren, zoals facturen of, in Spanje, het medisch dossier van de voorschriftprocedure, wordt afgeschermd en is slechts beperkt toegankelijk. Na afloop van de wettelijke bewaartermijn wordt deze verwijderd. Gegevens die met jouw toestemming al voor onderzoek zijn gebruikt, kunnen niet uit afgeronde onderzoeken of al getrainde modellen worden verwijderd.
