Wordt tellmeGen+ ook opgezegd als ik mijn account verwijder?

Bijgewerkt op

Nee. Je resultatenaccount en je abonnement worden afzonderlijk beheerd. Het verwijderen van je account stopt de verlenging dus niet. Zeg eerst tellmeGen+ op via je klantaccount in de webshop of door een e-mail te sturen naar info@tellmegen.com. Verwijder daarna je account. 

Houd er rekening mee dat het verwijderen van je account je genetische gegevens en Ultra-bestanden onherroepelijk wist, ook als er nog betaalde abonnementstijd over is. Download eerst alles wat je wilt bewaren.