Voit ottaa sen käyttöön milloin tahansa tilin luomisen jälkeen. Siirry kohtaan Asetukset → Testipakkaukset → Tietosuoja ja valitse ”Haluan osallistua DNA Connectiin ja löytää geneettisiä sukulaisia”. Voit poistaa palvelun käytöstä poistamalla saman valinnan. Tililläsi näkyy myös ilmoitus, jonka kautta voit aktivoida palvelun.
Jos olet aiemmin valinnut ”Älä näytä uudelleen”, voit silti aktivoida palvelun: napsauta nimikirjaimiasi oikeassa yläkulmassa ja siirry kohtaan Asetukset → Testipakkaukset → Tietosuoja.
Kun poistat palvelun käytöstä, profiilisi lakkaa näkymästä eivätkä uudet käyttäjät voi muodostaa yhteyttä sinuun. Muille käyttäjille jo jakamasi tiedot eivät kuitenkaan poistu.
