Voinko aktivoida tellmeGen+ -tilauksen uudelleen ja saada Ultra-tiedostoni takaisin käyttöön?

Päivitetty

Kyllä, 12 kuukauden lisäajan kuluessa. Kun aktivoit tellmeGen+ -tilauksen uudelleen, saat kaikki toiminnot takaisin, myös pääsyn datatiedostoihisi. 

Lisäajan jälkeen sekvensointitietosi poistetaan, eikä niitä voi palauttaa. Voit edelleen ladata raporttisi PDF-muodossa. Datatiedostojen ja niistä riippuvien toimintojen palauttaminen edellyttää kuitenkin uutta näytettä ja uutta Ultra-testiä. Siksi suosittelemme lataamaan tiedostosi ennen lisäajan päättymistä.