Miten poistan tilini?

Päivitetty

Kirjaudu tilillesi ja siirry kohtaan Asetukset → Oma tili. Osion lopussa on vaihtoehto ”Poista tili”. 

Poistoa ei voi perua: poistamme tilisi ja geneettiset tietosi, ja profiilisi poistuu DNA Connectista. Lataa ensin tietosi, jos haluat säilyttää ne. Jos sinulla on Ultra, peru tellmeGen+ ensin verkkokaupan asiakastililtäsi. Tilin poistaminen ei peru tilausta. 

Tiedot, jotka meidän on lain mukaan säilytettävä, kuten laskut tai Espanjassa läheteprosessin potilasasiakirjat, siirretään rajoitetun käytön piiriin ja poistetaan lakisääteisen säilytysajan päätyttyä. Suostumuksellasi tutkimuksessa jo käytettyjä tietoja ei voi poistaa valmistuneista tutkimuksista tai jo koulutetuista malleista.