Ja. I din kontaktliste trykker du på vælgeren til højre for personen og vælger «Bloker». Herefter kan I ikke længere interagere.
For at ophæve blokeringen trykker du igen på vælgeren til højre for den blokerede person og vælger «Fjern blokering».
Ja. I din kontaktliste trykker du på vælgeren til højre for personen og vælger «Bloker». Herefter kan I ikke længere interagere.
For at ophæve blokeringen trykker du igen på vælgeren til højre for den blokerede person og vælger «Fjern blokering».