Du kan aktivere det når som helst, efter at du har oprettet din konto. Gå til Indstillinger → Testsæt → Privatliv, og markér »Jeg vil deltage i DNA Connect og finde genetiske slægtninge«. Fjern markeringen samme sted for at deaktivere det. Du vil også se en besked på din konto med mulighed for at aktivere tjenesten.
Hvis du tidligere har valgt »Vis ikke igen«, kan du stadig aktivere den. Klik på dine initialer øverst til højre, og gå til Indstillinger → Testsæt → Privatliv.
Når du deaktiverer tjenesten, vises din profil ikke længere, og ingen nye brugere kan oprette forbindelse til dig. Det, du allerede har delt med andre brugere, bliver dog ikke slettet.
