Både du og dine slægtninge kan se de grundlæggende profiloplysninger: fornavnet og efternavnet, som fremgår af din profil, køn ved fødslen, fødselsdato, land og det anslåede slægtskab. Hvis du tilføjer et profilbillede, kan de også se det.
Du kan ændre dit brugernavn og billede under Indstillinger → Profil. Billeder, der er voldelige, seksuelt eksplicitte, viser nøgenhed eller indeholder stødende indhold, er ikke tilladt.
Det er i øjeblikket ikke muligt at skjule specifikke profilfelter. Hvis du ikke ønsker at dele disse oplysninger, skal du ikke aktivere DNA Connect eller deaktivere det.
