Ja, inden for fristen på 12 måneder. Når du genaktiverer tellmeGen+, får du alle funktioner tilbage, inklusive adgang til dine datafiler.
Efter fristens udløb slettes dine sekventeringsdata og kan ikke gendannes. Du kan fortsat hente dine rapporter som PDF, men for at få datafilerne og de funktioner, der afhænger af dem, igen skal du afgive en ny prøve og købe en ny Ultra-test. Derfor anbefaler vi, at du henter dine filer, inden fristen udløber.
