Hvordan sletter jeg min konto?

Opdateret den

Log ind på din konto, og gå til Indstillinger → Min konto. Nederst i sektionen finder du »Slet konto«. 

Handlingen kan ikke fortrydes. Vi sletter din konto og dine genetiske data, og du forsvinder fra DNA Connect. Hent først dine data, hvis du vil gemme dem. Hvis du har Ultra, skal du først opsige tellmeGen+ fra din kundekonto i webshoppen. Sletning af kontoen opsiger ikke abonnementet. 

Oplysninger, som vi ifølge loven skal opbevare, såsom fakturaer eller, i Spanien, patientjournalen fra ordinationsprocessen, spærres med begrænset adgang og slettes, når den lovpligtige opbevaringsperiode udløber. Data, der allerede er brugt i forskning med dit samtykke, kan ikke trækkes ud af afsluttede studier eller allerede trænede modeller.