Nej. Din resultatkonto og dit abonnement administreres separat, så sletning af kontoen stopper ikke fornyelsen. Opsig først tellmeGen+ fra din kundekonto i webshoppen eller ved at skrive til info@tellmegen.com. Derefter kan du slette din konto.
Vær opmærksom på, at sletning af din konto fjerner dine genetiske data og Ultra-filer permanent, selvom du stadig har betalt abonnementstid tilbage. Hent først det, du vil gemme.
