Nee. Je resultatenaccount en je abonnement worden afzonderlijk beheerd. Het verwijderen van je account stopt de verlenging dus niet. Zeg eerst tellmeGen+ op via je klantaccount in de webshop of door een e-mail te sturen naar info@tellmegen.com. Verwijder daarna je account.
Houd er rekening mee dat het verwijderen van je account je genetische gegevens en Ultra-bestanden onherroepelijk wist, ook als er nog betaalde abonnementstijd over is. Download eerst alles wat je wilt bewaren.
