Kan ik tellmeGen+ opnieuw activeren en mijn Ultra-bestanden terugkrijgen?

Bijgewerkt op

Tijdens de respijtperiode van 12 maanden kan dat: je activeert tellmeGen+ opnieuw en krijgt alle functies terug, inclusief je gegevensbestanden. 

Na de respijtperiode worden je sequencinggegevens verwijderd en kunnen ze niet worden hersteld. Je kunt je rapporten nog wel als pdf downloaden. Om je bestanden en de functies die ervan afhankelijk zijn opnieuw te krijgen, zijn een nieuw monster en een nieuwe Ultra-test nodig. Daarom raden we je aan je bestanden vóór het einde van de respijtperiode te downloaden.